Merkezî Sınav (LGS) başvuruları

Şbt

Okul Sporları Yıldız Kız-Erkek Grup Yarışmalarında Kız ve Erkek Basketbol Takımlarımız ilimizde 3. olmuşlardır.

17.02.2024

Cumartesi saat : 13.00

Şbt

Bursluluk sınavı hakkındaki bilgilendirmeye verdiğimiz linkte bulunan pdf dosyası ile ulaşabilirsiniz..

Ara

Okulumuz Görsel Sanatlar Öğretmeni Berivan ALTUN ve öğrencilerinin dönem içerisindeki yapmış oldukları güzel çalışmalardan dolayı kendilerine teşekkür eder ve tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz velilerine Yeşilay Batman şubesi ile yapılan işbirliği doğrultusunda Teknoloji Bağımlılığı/Bilinçli Teknoloji Kullanımı ve Yeşilay’ın tanıtımı konularında bilgilendirici bir seminer verildi. Seminer, velilerin sorularıyla interaktif bir şekilde devam etti. Bu vesileyle Batman Yeşilay ve YEDAM uzmanlarına ve okulumuz PDR Servisine yaptıkları işbirliği ve çalışma için teşekkür ederiz. ‎

Ara

Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Suat ÇETİN'in öğrencilerimiz ile hazırladığı İnsan Hakları Farkındalık Etkinliğini gerçekleştirdik..

Ara

Bakanlığımız, İçişleri Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı arasında yapılan “Güvenli Okul-Güvenli Gelecek Projesi” kapsamında okulumuz öğrencilerine Kişisel Güvenlik ve Suçtan Korunma/Bilinçli Teknoloji Kullanımı Semineri verildi. Seminerin gerçekleşmesinde katkıları olan İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube yetkililerine ve okulumuz rehberlik servisine teşekkür ederiz.

Ara

Türkçe Öğretmenimiz İnci TEKDEMİR'in öğrenciler ile hazırlamış olduğu Masal Etkinliği tüm sınıflarımıza sergilenerek öğrencileri mutlu eden bir etkinliğe sahne oldu..

Kas

Okulumuz öğrencilerine, Batman AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Müdürlüğü) tarafından afet semineri verildi. Seminerde, afetlerden önce, sırasında ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgilendirme yapıldı.

Öğrencilere, deprem, sel, yangın gibi doğal afetlerin yanı sıra, yangın söndürme, ilk yardım ve tahliye gibi afet anında yapılması gereken temel eylemler konusunda detaylı bilgi verildi. AFAD yetkilileri, öğrencilere afet anında nasıl güvende kalınabileceğini ve yardım edilebilecek yöntemleri anlattı.

Seminerde ayrıca, AFAD gönüllüsü olma fırsatı ve avantajları da vurgulandı. Öğrencilere, AFAD gönüllüsü olarak topluma nasıl yardım edebilecekleri, afetlerde müdahale ekiplerine nasıl katılabilecekleri ve afetlerle mücadelede aktif bir rol almanın önemi anlatıldı.

Öğrencilerin seminere büyük ilgi gösterdiği ve aktif olarak sorular sorduğu görüldü. Okul yönetimi, AFAD yetkililerine teşekkür ederek, öğrencilerin afetlerle ilgili bilinçlenmelerini sağladığı için seminerin önemli bir fırsat olduğunu vurguladı.

AFAD yetkilileri, afetlerin toplum üzerindeki etkisini en aza indirmek ve güvenli bir gelecek için bilinçli bir nesil yetiştirmenin önemine vurgu yaparak, öğrencilere afetlerle ilgili farkındalık kazandırmak için böyle seminerlerin devam edeceğini belirtti.