Okul gezilerimiz kaldığı yerden devam ediyor..

Üst öğrenim kurumlarını tanıtmak ve öğrencilerin ilgi ve yeteklerine göre bilinçli okul tercihlerinde bulunmalarını sağlamak maksadıyla Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesine gezi düzenledik. Müziğe ve resime ilgi ve yetenekleri olduğu düşünülen öğrencilerimizle gerçekleştirdiğimiz bu gezide, öğrencilerimiz güzel sanatlar lisesi ile ilgi merak ettikleri bir çok şeyi yerinde görme ve öğrenme imkanı buldular. Bu vesileyle gezinin düzenlenmesinde katkıları olan Müzik Öğretmenimiz Ömer Orçun Tuncel’e, Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Berivan Altun’a ve Okul Rehberlik Öğretmenlerimiz Şenay Kaya ve Seyit Ali Korkmaz’a teşekkür ederiz. Aynı şekilde bizleri okullarında ağırlayan Batman TOBB Güzel Sanatlar Lisesi Müdürü ve öğretmenlerine ve ulaşım anlamında desteklerini her zaman yanımızda hissettiğimiz İl Özel İdaresine müteşekkiriz.

26-02-202426-02-202426-02-2024

Yayın: 26.02.2024 - Güncelleme: 26.02.2024 01:18 - Görüntülenme: 130